april 12, 2020 by
Filed under: Geen categorie

Welkom op de website van de Immanuelkerk Maastricht.

Onze kerk is een eigentijdse plaatselijke kerk met veel verschillende nationaliteiten. Wij komen samen om een relatie met God te beginnen, herstellen of te verstevigen. Dat doen wij samen met elkaar. Hiervoor gebruiken wij zang en muziek. Ook zijn er op verschillende tijden gebedsmomenten of gebedsbijeenkomsten. Huiskringen en Bijbelstudieavonden worden op dit moment 2-wekelijks gehouden.

Onze samenkomsten starten iedere zondag om 10.00 uur. U kunt hiervoor een reservering te plaatsen via deze website. Inloggen op onze website is hiervoor nodig. Als u bijvoorbeeld de preken van voorgaande jaren wil bekijken moet u ook inloggen.

Bent u gast en heeft u geen inlognaam, neem dan contact met ons op via deze link.

Het aantal plaatsen is, vanwege de 1,5 meter maatregel, beperkt tot 80.

Immanuelkerk Maastricht is aangesloten bij de VPE. Dit is de Vereenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten in Nederland. Het is een zusterorganisatie van de Assemblies of God in de USA.

Kerkdiensten zijn iedere zondag om 10.00 uur.
Adres: Brusselseweg 500
6219NP Maastricht

Wilt u meer weten over wie we zijn als gemeente dat kunt u op deze website het e.e.a. vinden.

U kunt ook met ons contact opnemen via het contactformulier dat te vinden is in het hoofdmenu.

Vertel ons uw mening...
en, indien u een afbeelding wilt gebruiken, kunt u een gravatar! bijvoegen

U dient ingelogd te zijn om een reactie te plaatsen.

• – Login – FB – Loguit –

• Handleiding Leden

• Jaartekst 2021

"Niet de kracht van paarden verheugt hem, niet de sterkte van soldaten geeft hem vreugde, vreugde vindt de HEER in wie hem eren en in wie hopen op zijn liefde en trouw"
    | Psalm 147 vers 10 en 11 | NBV |
  • Registreren

Leden van de Immanuelkerk kunnen zich registreren voor een account via ons contactformulier. U kunt op deze link klikken of via het menu "contact" om ons te mailen.
  • Nieuwsbrief

• Beveiligde website